شهردار مشهد: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی اش را پیدا کند | ۲۲ پروژه کلان‌ورزشی در مشهد بهره برداری می‌شود برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن اعلام جزئیات پیاده‌روی جاماندگان اربعین در مشهدمقدس (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) قلندر شریف: مشهد در دهه آخر ماه صفر به همراهی همه دستگاه‌های ملی نیاز دارد تلاش برای تامین ۲۷۰ واگن جدید برای مترو مشهد تأمین باتری پرظرفیت برای مدیریت خاموشی چراغ فرماندهی ۵۰ تقاطع مشهد امپراتوری ضایعات | روایتی از سودی هنگفت، اما با معضلات اجتماعی و بهداشتی برای دیگران هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«باهم» در مسیر خوشبختی | اختتامیه پنجمین دوره باشگاه اجتماعی همسران مشهدی برگزار شد+فیلم

  • کد خبر: ۳۳۲۳۰۸
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۳
«باهم» در مسیر خوشبختی | اختتامیه پنجمین دوره باشگاه اجتماعی همسران مشهدی برگزار شد+فیلم
آیین اختتامیه پنجمین دوره طرح باشگاه اجتماعی همسران مشهدی (باهم) در سال ۱۴۰۳ که از حدود ساعت ۱۹ امشب با حضور مسئولان دستگاه‌های فرهنگی و مدیران شهری برگزار شد، خط پایان این طرح بزرگ نبود و صد‌ها زوج جوان مشهدی در این مراسم، آیین افتتاحیه ششمین دوره در سال ۱۴۰۴ را نیز جشن گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، تالار همایش‌های مجتمع فرهنگی آیه‌ها امشب (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) میزبان یک رویداد متفاوت و باشکوه بود. روایت مراسم امشب، روایت حضور مردان و زنان جوانی بود که فقط یک‌سال از ازدواجشان می‌گذرد، اما جشن پرنشاط چادر‌های رنگی عروس و کت‌شلوار‌های دامادی، تصویر گردهمایی پرمهری بود که زندگی بادوام و آینده خوشبخت را برای جوانان مشهدی نوید می‌داد. البته آیین اختتامیه پنجمین دوره طرح باشگاه اجتماعی همسران مشهدی (باهم) در سال ۱۴۰۳ که از حدود ساعت ۱۹ امشب با حضور مسئولان دستگاه‌های فرهنگی و مدیران شهری برگزار شد، خط پایان این طرح بزرگ نبود و صد‌ها زوج جوان مشهدی در این مراسم، آیین افتتاحیه ششمین دوره در سال ۱۴۰۴ را نیز جشن گرفتند.

آموزش مهارت‌های زندگی به زوج‌های جوان در «باهم»

حجت‌الاسلام حسن منصوریان، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد، در حاشیه این مراسم و در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: از ابتدای فعالیت دوره ششم مدیریت شهری، مطالعات تخصصی و پژوهش‌های کارشناسی ویژه‌ای در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی انجام شد تا پیش از هر تدبیر و اقدام، شبکه مسائل و چالش‌های موجود احصا شود. در آن برهه نتایج نگران‌کننده‌ای از این مطالعات حاصل شد که براساس آن، از نظر شاخص‌های شهر مهربان، مشهد جزو خشن‌ترین کلانشهر‌های کشور قرار گرفت.

وی افزود: فارغ از مسئله نزاع‌ها، چالش‌های موجود در حوزه رانندگی و مسائل اجتماعی دیگر، یکی از مهم‌ترین پیوست‌های فرهنگی این خشونت اجتماعی مربوط به ازدواج‌های ناموفقی بود که براساس پژوهش‌های کارشناسی، زوج‌های مشهدی را یکی از مسئله‌دارترین زوج‌های کشور معرفی کرد. اینجا بود که ما متمرکز بر صیانت از کانون خانواده و آموزش مهارت‌های زندگی زناشویی شدیم تا در قالب طرح جامع باشگاه اجتماعی همسران مشهدی یا به‌اختصار «باهم»، زوج‌های جوان را پس از ازدواج در مسیر رشد و تعالی فرهنگی قرار دهیم.

به گفته رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد، در شرایطی که نتایج بررسی‌های قبلی نشان می‌دهد که ناآگاهی زوج‌های مشهدی از مهارت‌های زندگی مشترک، دلیل ۷۵ درصد از طلاق‌های ثبت‌شده بوده است، به برکت طرح باهم شرایطی فراهم شده تا آمار طلاق در شهر علی‌ابن موسی‌الرضا (ع) کاهش چشمگیری در سال‌های اخیر داشته باشد.

میزبانی «باهم» از ۲۳ هزار زوج جوان مشهدی

جاوید کیانی رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد هم در حاشیه این مراسم و در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز تأکید کرد: دغدغه موضوعات خانواده و چالش طلاق، همیشه یکی از مسائل بسیارمهمی بوده که از گذشته تاکنون در دستورکار مجموعه مدیریت شهری قرار داشته است. بر همین اساس، در مسیر تلاش برای ارتقای سبک زندگی و کیفیت آن، پایه‌گذاری درستی انجام شده که تبلور آن در سال ۱۴۰۴ با طرح باهم و اثرات آن ملموس و محسوس است.

وی این را هم گفت که از سال ۱۴۰۱ تاکنون بیش از ۲۳ هزار نفر از زوج‌های جوان عضو این باشگاه شده‌اند و با به‌کارگیری اساتید برجسته دانشگاه و حوزه، تلاش‌های قابل‌تقدیری برای ارتقای کیفیت زندگی زوج‌ها صورت گرفته است.

معاون شهردار تصریح کرد: همان‌طور که می‌دانید، سال‌های اول زندگی یک دوره طلایی برای ساختن درست و آگاهانه پایه‌های زندگی است تا موضوعات مختلف، در آینده این پیوند مقدس را به انحطاط نکشاند. مجموعه اجتماعی معاونت فرهنگی شهرداری مشهد، برنامه‌ریزی مدون برای این باشگاه انجام داده و در راستای اجرای این باشگاه، پیوست ویژه‌ای با عنوان طرح «ترنم زندگی» اجرا شده تا با مشارکت بیش از ۳۵۰ مسجد محوری در سطح شهر، مشاوران مبرز و کاربلد در این مساجد، کرسی‌های ارائه مشورت رایگان را برای زوج‌های جوان برپا کنند. این طرح از سال گذشته به‌صورت پررنگ در دستورکار قرار گرفته، امسال به بیش از ۳۵۰ مسجد تسری یافته و در آینده نیز گسترش خواهد یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->